لیست اختراعات عادل دمشقي گيگاسري
عنوان اختراع، ايستگاه مرجع RTDGPS با گيرنده ازان قيمت و مدل PSOSVM است، اين اختراع در زمينه علمي الكترونيك جاي مي¬گيرد، سامانه RTDGPS داراي مشكل بروزرساني اطلاعات تصحيحاتي، ارسال پي در پي پروتكل RTCM و قطع سيگنال RTCM است، در اين اختراع با مدل پيشگويي PSOSVM اين نقيصه برطرف شده است، مشكل قيمت بالا ايستگاه مرجع سامانه كه ناشي از گران بودن گيرنده GPS است، با استفاده از ساختن پروتكل RTCM از روي اطلاعات يك گيرنده ارزان قيمت برطرف شد. پروتكل ساخته شده (RTCM) در اختراع فاكتور RRC حذف گرديد كه موجي افزايش دقت مكان¬يابي شد. در برد سخت¬افزاري اختراع از ميكروكنترلر ARM7X256 استفاده گرديد و برد روي بستر دو لايه طراحي گرديد. اختراع مطابق با مقايسه جداول 6-5 و 6-6 داراي قيمت تمام شده پايين است. اختراع قابل استفاده در مكان-يابي قايق¬ها، اتومبيل¬ها، كشتي و شبكه¬هاي هوشمند است. تصاوير شكل¬هاي 6-1 الي 6-3 دقت مكان¬يابي سامانه را 22 سانتي¬متر نشان دادند.
عنوان اختراع، ايستگاه كاربر RTDGPS با پروتكل RTCM و RPCE است. اين اختراع در زمينه علمي الكترونيك جاي مي¬گيرد .سامانه مكان¬ياب تفاضلي بلادرنگ نقش بسزايي در افزايش دقت تعيين موقعيت آني دارد. اين سامانه از دو ايستگاه مرجع و كاربر تشكيل شده است. به منظور افزايش دقت مكان¬يابي سامانه فاكتورهاي تصحيحاتي محاسبه شده در ايستگاه مرجع در قالب پروتكل مشخص براي ايستگاه كاربر ارسال مي¬گردد. ايستگاه كاربر توانايي دريافت پروتكل RTCM و پيام RPCE را دارد، اين ايستگاه از اين دو امكان براي افزايش دقت مكان¬يابي بهره مي¬برد. به منظور تست ايستگاه كاربر ساخته شده ايستگاه مرجع با اين دو قابليت با استفاده از يك گيرنده ارزان قيمت GPS به طور نرم¬افزاري با C++ پياده¬سازي شد، ايستگاه كاربري با استفاده از يك گيرنده ارزان قيمت طراحي و ساخته شد كه توانايي دريافت پروتكل و پيام از طريق گيرنده راديويي، اعمال پروتكل RTCM و پيام RPCE از درگاه¬هاي جداگانه، رمزگشايي اطلاعات پروتكل و پيام و نمايش موقعيت تصحيح شده را دارد. در طي تست¬هاي عملي و با بررسي اطلاعات خروجي ايستگاه كاربر، دقت RTDGPS با پروتكل RTCM و پيام RPCE به ترتيب 35 و 55 سانتي¬متر به دست آمد.
با رشد چشمگير وسايل نقليه برقي و زير ساختهاي مرتبط با آن، كه هر روزه به اين مجموعه گسترده اضافه ميشوند، نياز به يك نرمافزار نظارتي قدرتمند و كارآمد كه بتواند دادهها را، بدون خطا و در زمان حقيقي دريافت، پردازش و نمايش دهد اجتناب ناپذير است. راهكار ارائه شده براي رفع اين نياز طراحي يك داشبورد كنترل و نظارت بر شارژ است كه اطلاعات مربوط به توان، جريان، ولتاژ، پكت خطاها را توسط سرور OCPP از شارژر دريافت و پس از ذخيرهسازي در پايگاه داده MongoDB به صورت بر خط اطلاعات را توسط سرور داشبورد كه به زبان JavaScript و در پلتفرم NodeJs پيادهسازي شده است، از پايگاه داده واكشي و پردازش كند سپس از طريق ارتباط وب سوكت به منظور مشاهده به اپراتور يا مالك ايستگاه شارژ وسايل نقليه برقي با بهرهگيري از تكنولوژي React به شكلهاي آماري و جدولي نمايش دهد. بدين طريق امكان نظارت و كنترل شارژ، وضعيت شارژرها، خطايابي، ارسال دستورات OCPP از سرور به شارژر فراهم ميشود. علاوه بر موارد ذكر شده امكان تعريف اطلاعات پايه با نمايش فرمهاي ثبت و ارسال از طريق وب سوكت از سمت فرانت داشبورد به سمت بك اند آن و ذخيرهسازي در پايگاه داده فراهم شده است.
با توجه به بررسي¬هاي صورت گرفته بين شارژرهاي سريع خودرو برقي در سراسر دنيا، عمده¬ي آنها از ساختار ماژولار بهره مي-برند كه زمان تعميرات را به حداقل مي¬رساند. بهره¬برداري از سيستم¬هاي تبديل انرژي مطابق با چندين مبدل يكسان با توان كوچكتر كه به صورت موازي كار مي¬كنند مي¬تواند داراي ويژگي¬هايي مانند افزايش قابليت اطمينان سيستم، مولفه پايين استرس-هاي كليدها، بهبود مديريت حرارتي، افزايش راندمان كاهش پيچيدگي در تعمير و نگه¬داري مي¬باشد. از اين رو با توجه به استانداردهاي كيفيت توان، اين مبدل¬ها ملزم به توليد هارمونيك كمتر از 5 درصد مي¬باشد. لذا، مبدل موردنظر با انتخاب آرايش¬هاي مناسب در طبقه قدرت آن و هوشمند¬سازي سيستم كنترل آن، توليد هارمونيك به حدود نصف ميزان تعيين شده توسط استاندارد هارمونيك كه كمتر از 3 درصد م¬ باشد رسيده است كه ميزان قابل توجهي مي¬باشد. همچنين راندمان آن در بالاترين مقدار حدود 95 درصد مي¬باشد كه بازدهي بالايي نيز دارد. با تحقيقات صورت گرفته در زمينه¬هاي ساخت اين مبدل¬ها و عدم وجود نمونه مشابه آن و ويژگي¬هاي آن كه داراي ظريب توان بالاتر، ماژولار بودن آن تا 60 عدد به صورت موازي، حجم و وزن پايين، هارمونيك پايين و ارتباطات هوشمند آن، مبدل توان شارژ مربوطه در پروسه طراحي و ساخت قرار گرفت.
موارد یافت شده: 4